Hej där!

Jag heter Fredrik och detta är min whiskyblogg. Här delar jag helt personliga åsikter och recensioner. Bloggen är främst till för min egen skull, som en sorts digital kom-i-håg bok, men också för de som är intresserade av mina tankar och perspektiv.

Mitt huvudsakliga syfte är inte att skapa en omfattande sida med whiskyinformation eller destillerifakta. Istället skriver jag om det jag gillar eller ogillar, det som fascinerar mig och det jag vill dela med mig av. Tveka inte att kontakta mig om du har synpunkter på det jag skriver.

Vad beträffar mig själv, har jag varit intresserad av whisky sedan början av 2000-talet och jag älskar Islaywhisky, särskilt Laphroaig och Caol Ila. Jag är en flitig besökare på Islay och har även varit provningsledare samt tidigare ansvarig för whiskyutbudet och provningsverksamheten på The Fox & Anchor i Karlskrona, som blev Sveriges Bästa Whiskykrog år 2014. År 2012 blev jag tilldelad Gordon & MacPhail Scholarship.

Som utbildad kock har jag ett starkt intresse för smaker, kombinationer och hur vi njuter av mat och dryck tillsammans. Jag hoppas att du som läsare finner det intressant att följa med mig på denna resa.

Vill du kontakta mig? Skicka ett mail till info@whiskyarkivet.se

(Besökt 984 gånger, 1 besök i dag.)