Hej!

Jag heter Fredrik Larsson och det här är min whiskyblogg. Åsikter och recensioner är helt personliga.
Jag driver denna bloggen främst för min egen del, en liten kom-i-håg bok på nätet men även för de som vill läsa och är intresserade av mina åsikter och infallsvinklar. Take it or leave it 🙂
Min intention är inte skapa någon heltäckande sida med whiskyinformation eller destillerifakta. Jag skriver om det jag gillar eller inte gillar, det jag finner intressant och som jag vill dela med mig av. Tveka inte att kontakta mig om du har synpunkter på det som skrivs.

Vem är jag då?
Whiskyintresserad sedan i början av 2000-talet, flitig Islayresenär, gillar Islaywhisky, Laphroaig i synnerhet. Provningsledare och före detta whiskyansvarig på The Fox & Anchor i Karlskrona som 2014 blev Sveriges Bästa Whiskykrog. Blev tilldelad Gordon & MacPhail Scholarship 2012. En whiskynörd i mångt och mycket men alltid med smaken i fokus och glimten i ögat.

Jag sticker inte under stol med att jag helst dricker rökig Islaywhisky men jag provar gärna annat också. Jag gillar också att matcha whisky med mat och cigarrer.

I grunden är jag kock med ett stort intresse för smaker, kombinationer och hur vi njuter av mat och dryck.

Den här bloggen kommer att handla om främst whisky, som namnet antyder, men också andra destillat kan smita med på ett hörn. Det kommer förekomma en och annan cigarr och kanske lite whiskyinspirerad mat emellanåt. Jag hoppas att du som läser detta skall finna det intressant.

Vill du kontakta mig? Skicka ett mail till info@whiskyarkivet.se

(Besökt 840 gånger, 1 besök i dag.)